Vårt fokus er klart:
Å jobbe sammen for å gjøre pasientenes liv bedre

Norgine er et ledende europeisk spesialistfarmasøytisk selskap som har levert transformative produkter til pasienter i over et århundre.

Vår forpliktelse til å endre menneskers liv driver alt vi gjør, og vår europeiske erfaring, fullt integrerte infrastruktur og eksepsjonelle tilnærming til partnerskap gjør oss i stand til raskt å bruke kreative løsninger for å bringe livsendrende produkter til pasienter som de ellers kanskje ikke ville hatt tilgang til.

Norgine er stolt over å ha hjulpet 24 millioner pasienter rundt om i verden i 2021 og generert €505 millioner i netto produktsalg, en vekst på 10% i forhold til 2020.

 

“Vår visjon er å sikre at vi bringer transformative produkter til Europa som tilfører verdi og fordeler for helsevesenet og pasientene.”

Peter Stein, Executive Chairman

 

Våre verdier

 

Inspirert av pasientene våre, utnytter vi vår entreprenørånd og jobber sammen som “Én Norgine” for å hjelpe mennesker til å leve bedre og sunnere liv.

icons

Inspirert

Vi er inspirert av pasienter og jobber utrettelig for å gjøre livene deres bedre. Vi benytter omsorg og positiv tankegang for å bygge transformative merkevarer som hjelper pasienter og gir verdi til helsevesenet. Hos Norgine sier vi aldri at vi ikke kan.

icons

Entreprenøriell

Vi innoverer med modighet, og er optimistiske og begeistret for å møte ambisiøse mål og finne kreative løsninger. Vi leverer våre forpliktelser og tar eierskap for våre oppgaver, aksepterer ansvar for våre handlinger og holder hverandre ansvarlige etter de høyeste standarder.

icons

Én Norgine

Vi jobber som ett team, og støtter hverandre for å nå våre felles mål. Vi dyrker gjensidige, fordelaktige og langsiktige partnerskap bygget på tillit og forpliktelse, og vi utfordrer hverandre til å overgå forventningene og holde våre løfter. Vi er transparente og behandler hverandre med verdighet og respekt.